Kursist og coach tilbagemeldinger

Salgscoach og sælgerudvikling

Kursist og coach tilbagemeldinger

Læs de tilbagemeldinger vi får fra vores kursister, når de har deltaget i kurser og coaching hos Salgscoach.nu.
Læs også kundeliste og referencer

“Det har været et supergodt kursus, spændende og lærerigt. Søren er en god og inspirerende underviser.” Birgit

“Søren er en fantastisk underviser, skønt med alle de mindre cases så undervisningen ikke kun foregår i klassen.” Heidi Winther 

“Jeg synes at Søren har været god til at henvende sig til hver enkelt kursist med ting vi kan arbejde videre med, både i vores private og professionelle liv for at få succes.”

“Super god underviser, rigtig god til at gøre tingene interessante. Kan virkelig få glæde af de ting jeg har lært både jobmæssigt og privat. Har lært meget om mig selv.”

“Imødekommende, medrivende og virkelighedstro underviser”

“Virkelig en medrivende og virkelighedstro underviser. Imponerende inputs, kan virkelig sætte eleven i centrum. God indgangsvinkel til indlæring, både med feedback og grænser, ment positivt. Rigtig godt gået.” Kim Andersen

“En rigtig stor I’er, rigtig imødekommende som gjorde kurset spændende at være på, meget livlig.” Simon

”Søren Christiansen er en ualmindelig god formidler af kurset – perfekt. Jeg har glædet mig hver dag til kurset.” Lone Christensen

”Få Søren Christiansen til at holde nogle flere kurser. Lad ham gerne undervise mere i selv-udvikling. Han er en strålende lærer.” Hanne Bech Larsen

”Ja, hvad kan beskrive Søren Christiansen… Glad-positiv-energisk-hopla-Goofy. Den bedste lærer jeg har haft. Han har virkelig været med til at dreje mit syn over og under stregen… Det er nu skønnest over stregen. PS: Familien er træt af at høre historier om ham, de skulle bare opleve ham.” Maj Britt Klarborg

”Super og engageret underviser. Yderst kompetent.”
”Meget dygtig lærer med stor indlevelse og viden – mange tak!” Brian Nielsen

”Super godt kursus. Inspirerende lære med stor indsigt og engagement. Kan til enhver til anbefales.”

tilbagemeldinger fra kursister

Tilbagemeldinger og udtalelser fra deltagere på vores NLP kurser

“Super succes kursus og jeg er meget taknemmelig for at jeg fik muligheden for at deltage. Let læseligt/overskueligt materiale, når det har været gennemgået med eksempler på klasse. God præsentation af emnerne – igen med eksempler, der let kan relateres til og med mulighed for at spørge ind til og få uddybet. Øvelserne kunne være svære at udføre og forstå helt konkret ude i grupperne – det hjalp dog efter hjælp fra underviserne. Nåede ikke altid så langt som ønsket, men har fået nogle gode dialoger. Rigtig god undervisningsform – vekslende mellem teori og øvelser. Som undervisere er Lone og Søren bare så søde og fantastiske!” Liselotte

“Utrolig spændende uddannelse med en masse spændende og lærerige tilgange til at få fat i sine ressourcer og bruge disse konstruktivt. Umiddelbart nemt og overskueligt materiale. Præsentationerne af emnerne har været helt ok i den kontekst de skulle bruges ud i. Har forstået mange af øvelserne, men kan se at dem som jeg ikke har fået en følelse af at forstå ved præsentationen, er svære at associere sig med. Det har været helt fantastisk at være sammen med forskellige personer når vi skulle lave vores øvelser – fortsæt endelig med det. Det har været skønt at opleve at det skrevne i mappen har fået liv og helt sikkert megen personlig værdi og bevidsthed. Fortsæt med det I gør. Fantastisk at opleve at I er 2 – bliv ved med det. At I hele tiden kommer rundt og guider os er helt unikt og har altid været brugbart.” Janie

“Min samlede oplevelse af uddannelsen er rigtig god. Materialet er let forståeligt, præsentationen er super set ud fra en visuel person. Øvelserne var lærerige. Tanken bag sammensætningen af grupperne var for mig rigtig stærk. Jeg er så taknemmelig for at jeg har fået denne mulighed med NLP. Jeg er så taknemmelig for at jeg har mødt jer. Kanon undervisning.” Merete

“Jeg synes at det har været et rigtig godt forløb. I er nogen gode undervisere og kommer med mange personlige ting, som er nemme at forholde sig til. Materialet er godt beskrevet og nemt at forstå. Præsentationerne af de forskellige emner var gode. Jeg kan godt lide at der både er snak og power-point – det virker godt for mig. Øvelserne var gode og en god afveksling til undervisningen. I er bare nogle dejlige mennesker og jeg sætter pris på at have mødt jer.” Karina

“Det er starten på en helt ny rejse det her kursus…”

“Fantastisk rejse for mig, har stadig billedet af den tomme værktøjskasse der nu er fyldt op, så det er lige ved at vælte ud. Jeg har fået så meget læring om mig selv i al den udvikling jeg har været i. For mig har præsentationen været perfekt, forståeligt og nem at læse forklaringerne i mappen. Jeres måde at undervise på er som altid fantastisk og genial. Jeg elsker jeres måde at få tingene ud på, man kan ikke undgå at leve ind i hvad der er vigtigt for mig at lære. Øvelserne har givet mig rigtig meget, det har været en vigtig ting for mig for at komme i gang med at bruge det i praksis. Tak til jer begge – det har været lærerigt og en kæmpe fornøjelse igen igen.” Carina

“Jeg har en rigtig god følelse af at have oplevet noget helt specielt. For første gang i lang tid har jeg gjort noget for mig selv og ikke for alle andre. Jeg har lært rigtig meget og er blevet meget mere bevidst, men vil helt sikkert bruge materialet som opslag fremover. Det har været supergodt med forskellige grupper, så jeg blev skubbet ud af komfortzonen, for det er der jeg udvikler mig. Jeg vil helt bestemt komme tilbage efter flere kurser når muligheden foreligger og især mere mindfulness vil hjælpe mig. Det er starten på en helt ny rejse det her kursus og jeg er så taknemmelig for at I endnu engang har hjulpet mig tættere hen i mod det jeg gerne vil være. Positive tanker og intentioner har jeg lært at finde frem indeni og det er stort!” Christina

“Jeg har fået stort udbytte af kurset og har helt sikkert fået værktøjer, som kan bruges både i arbejdsmæssige og private sammenhænge. Materialet er udformet letlæseligt og forståeligt. Emnerne er præsenteret på en måde, så jeg både visuelt og auditivt har fået en god forståelse af begreberne. Øvelserne har været autentiske og håndgribelige. Undervisningen har været meget faglig og konkret, samtidig udført på en humoristisk og levende måde, så det også er gjort ”spiseligt”. Underviserne har ”sparret” godt sammen og været meget gode til at bistå ved spørgsmål og udfordringer.” Alex

NLP hos Salgscoach.nu